Vi har kunskapen ni behöver

Sedan 1967 har vi förbättrat människors hälsa med anpassade klimatsystem av högkvalitativa tekniska lösningar med produkter, för ett hälsosammare inomhusklimat och effektiv produktion. Vi eftersträvar ett kretsloppstänkande till våra kunder och leverantörer för hållbart samhälle. Genom att tänka tekniskt möjligt, ekonomisk rimligt och miljövänligt skapar vi inomhusklimat som får människor att må bra samtidigt somvi vill fortsätta följa med utvecklingen på morgondagens teknik inom luftbehandling för ett hållbart samhälle.

Vi har ett helhetssyn av mångårig erfarenhet och breda kunskaper o c h med högkvalitativa tekniska lösningar och produkter kan vi möta de flesta behov. Idag används våra klimatprodukter runt om i Sverige inom industri, laboratorium, kontor och livsmedelshandeln.

Historia

Under konstruktion.

Organisation

Ägare/Marknad – Tommy Vido

Ekonomi/Administration – Therese Vido

Försäljning/Teknisk Projektering – Kjell Nordlander, Tommy Vido

Service – Christoffer Vido & Alexander Vido

Hållbarhet

Vi tänker på miljön och arbetar aktivt för ett kretsloppstänkande sål hos Seleko AB som hos våra kunder och leverantörer.

Seleko AB värnar om miljön genom att aktivt eftersträva förbättringar för klimatanpassade lösningar, till hänsyn om vad som är tekniskt möjligt.

Vi tror på att välja hållbara produkter till var behovet finns kan vi tillsammans spara på jordens resurser och samtidigt skapa bättre inomhusklimat som får alla på arbetsplasten att må bättre.

För att bibehålla kretsloppstänkande följer vi morgondagens utveckling inom branschen och arbetar dagligen med att sprida våra kunskaper. Det sker kontinuerliga satsningar på utveckling i form av utbildning av egen support och en kunnig sälj- och serviceorganisation.

Seleko strävar att följa myndighetskrav beträffande miljön samt ställer krav på våra leverantörer vid upphandling av produkter och tjänster,

  • Produkter och tjänster stimuleras att miljöanpassa både produktion och produkter/tjänster.
  • Styra och följa upp miljöanpassningen på ett strukturerat sätt enligt ISO 14001 i tillämpliga delar.

Våra värderingar

Under konstruktion.

Lediga jobb

Intresserad av att arbeta hos oss? Då är du välkommen att skicka in ditt cv och ett personligt brev om varför just du vill börja arbeta oss. Ansökan skickar du till info@seleko.se.

Verksamhetsbeskrivning
SELEKO AB marknadsför, via ett rikstäckande nät av installatörer och en egen support, kvalitetsprodukter för ett bättre inomhusklimat. Sortimentet omfattas i huvudsak av luftbefuktare & system, luftavfuktare med storlekar från små mobila till större klimataggregat och skyddsventilation. Seleko AB huvudkontor/kontor och lager är lokaliserat i Västerhaninge.

Här hittar du aktuella tjänster som är lediga just nu

Vi har inga lediga tjänster för tillfälligt, men du är välkommen att skicka in en spontan ansökan till info@seleko.se