Vi har kunskapen Ni behöver!

Sedan 1967 har vi förbättrat människors hälsa med anpassade klimatsystem av hög kvalitativa tekniska lösningar med produkter, för ett hälsosammare kost och minskat matsvinn. Vi eftersträvar ett kretsloppstänkande till våra kunder och leverantörer för hållbart samhälle.

Läs mer om oss

Länkar

Tidsintervall 48 timmar

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.


  Läs vår personuppgiftspolicy

  Aktuellt

  Hållbar frukt & grönt med kallvattendimma!

  Nebulization håller dina grönsaker fräscha och i en miljö med kontrollerad luftfuktighet (upp till 95%), och bevarar därmed deras organoleptisk egenskaper längre. Håller dina grönsaker färska och inte blöta med ARECO:s produktlösning (24/24h) och locka fler kunder till din färskvaru avdelning för att öka försäljningen. Kontakt kylningslösning förbättrar, bevarande grönsaker genom att bibehålla en optimal

  Framtidens livsmedel

  Mötesplats för hela livsmedelsbranschen Seleko AB och Areco i samarbete för hållbarare livsmedel Vi ställer ut i montern E19 på Kista mässan den 29-30 Maj.  

  Hur gör jag för att se kallvattendimma ?

  På våra mässor runt om i landet kan du träffa oss och se kalldimman ”live” på en plats nära dig På mässan ExpoVent från norr till söder i Sverige Anmälan, orter och datum, klicka och öppna nyheten samt klicka på länken: ExpoVent minimässor

  Längre hållbarhet för snittblommor och gröna växter

  Med torr kallvattendimma ger en högre avkastning på snittblommor, ser fräschare ut och drar uppmärksamheten till ökad köplust. Högre omsättning till följd av en högre kvalité av varorna samt att kunderna återkommer oftare. Minskad kassering och en ökad hållbarhet. Energibesparing istället för kylar med mindre miljöpåverkan som spar el.

  Projekt på gång? Kontakta våra tekniska säljare