Vi har kunskapen Ni behöver!

Sedan 1967 har vi förbättrat människors hälsa med anpassade klimatsystem av hög kvalitativa tekniska lösningar med produkter, för ett hälsosammare kost och minskat matsvinn. Vi eftersträvar ett kretsloppstänkande till våra kunder och leverantörer för hållbart samhälle.

Läs mer om oss

Länkar

Tidsintervall 48 timmar

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.


  Läs vår personuppgiftspolicy

  Aktuellt

  Hur gör jag för att se kallvattendimma ?

  På våra mässor runt om i landet kan du träffa oss och se kalldimman ”live” på en plats nära dig På mässan ExpoVent från norr till söder i Sverige Anmälan, orter och datum, klicka och öppna nyheten samt klicka på länken: ExpoVent minimässor

  Längre hållbarhet för snittblommor och gröna växter

  Med torr kallvattendimma ger en högre avkastning på snittblommor, ser fräschare ut och drar uppmärksamheten till ökad köplust. Högre omsättning till följd av en högre kvalité av varorna samt att kunderna återkommer oftare. Minskad kassering och en ökad hållbarhet. Energibesparing istället för kylar med mindre miljöpåverkan som spar el.

  Hållbart och minskad lättnadsvinn med torr kallvattendimma!

  ICA Alunda uppdaterad fruktbord med kallvattendimma för att minska lättnadsvinnet och öka hållbarheten på frukt & grön Minskad lättnadssvinn & kassering gör att färskvarorna ska hålla längre samtidigt får en ökad hållbarhet som minimerar förruttnelseprocessen. Energibesparing med mindre miljöpåverkan och minskar behovet av luftkonditionerad anläggningar med kylutrustning för att hålla varorna kylda.    

  Hållbar frukt & grönt med kallvattendimma!

  Färskt in ­ Färskt ut – Minskat lättnadssvinn med rätt luftfuktighet med torr kallvattendimma Högre avkastning på frukt & grönt, ser fräschare ut och drar uppmärksamheten till ökad köplust. Högre omsättning till följd av en högre kvalité av varorna samt att kunderna återkommer oftare. Minskad lättnadssvinn & kassering och färskvarorna håller längre. Får en ökad hållbarhet och minskar förruttnelseprocessen. Energibesparing med mindre miljöpåverkan som minskar behovet av luftkonditionerad

  Projekt på gång? Kontakta våra tekniska säljare