Vi har kunskapen Ni behöver!

Sedan 1967 har vi förbättrat människors hälsa med anpassade klimatsystem av hög kvalitativa tekniska lösningar med produkter, för ett hälsosammare kost och minskat matsvinn. Vi eftersträvar ett kretsloppstänkande till våra kunder och leverantörer för hållbart samhälle.

Läs mer om oss

Länkar

Tidsintervall 48 timmar

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.


  Läs vår personuppgiftspolicy

  Aktuellt

  Hållbart och minskad lättnadsvinn med torr kallvattendimma!

  ICA Alunda uppdaterad fruktbord med kallvattendimma för att minska lättnadsvinnet och öka hållbarheten på frukt & grön Minskad lättnadssvinn & kassering gör att färskvarorna ska hålla längre samtidigt får en ökad hållbarhet som minimerar förruttnelseprocessen. Energibesparing med mindre miljöpåverkan och minskar behovet av luftkonditionerad anläggningar med kylutrustning för att hålla varorna kylda.    

  Hållbar frukt & grönt med kallvattendimma!

  Färskt in ­ Färskt ut – Minskat lättnadssvinn med rätt luftfuktighet med torr kallvattendimma Högre avkastning på frukt & grönt, ser fräschare ut och drar uppmärksamheten till ökad köplust. Högre omsättning till följd av en högre kvalité av varorna samt att kunderna återkommer oftare. Minskad lättnadssvinn & kassering och färskvarorna håller längre. Får en ökad hållbarhet och minskar förruttnelseprocessen. Energibesparing med mindre miljöpåverkan som minskar behovet av luftkonditionerad

  Frächa kryddor i kryddhyllan

  Göran Andersson på Ica Globen säger att nu behöver man inte bekymra sig för torra och vissna kryddor längre. Kryddorna kan till och med ”växa” när dom står på hyllan.

  Minskat lättnadssvinn – matsvinn med torr kallvattendimma

  ”Vintagekläder och vinylskivor, ett eget spa för frukt och grönt och nästan noll matsvinn. Jodå, på Stora Coop Visby är allt möjligt. ”Här på Gotland gör vi lite som vi vill”, säger butikschefen Markus Wahlgren, som älskar att sticka ut och som gärna utmanar synen på vad en livsmedelsbutik egentligen kan vara.”

  Projekt på gång? Kontakta våra tekniska säljare