God Jul

Seleko önskar alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners en riktigt God Jul & Gott Nytt år! Vi passar också på att ge er våra allra bästa lyckönskningar för 2022! Seleko har kontoret stängt den 24/12, 31/12, 5/1, 6/1

Seleko önskar alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners

en riktigt God Jul & Gott Nytt år!

Vi passar också på att ge er våra allra bästa lyckönskningar för 2022!

Seleko har kontoret stängt den 24/12, 31/12, 5/1, 6/1

Ämnen:

Relaterade artiklar

Trevlig sommar

Seleko kommer att delvis stänga kontoret under Veckorna 28-31. Välkomna att höra av till våra direktkontakter under perioden.

Seleko ställer ut på Nordbygg 2024

Seleko tackar all för besöken på Nordbygg 2022. Vi kommer att ställa ut på Nordbygg 2024. Vi kommer att visa luftbefuktare, luftavfuktare samt vattenrenare och berättar hur vi kan skapa en hälsosam och produktiv innemiljö för er. Vi även kommer ha ett system för kallvattendimma igång under mässan. Systemet kan användas i applikationer tex för frukt, grönt , blommor och lagring av ost. Ta även chansen att delta på seminarier som svensk ventilation  anordnar,  program presenteras på  inneklimatarenan.

Moderna ångbefuktare SIER till Astra Zeneca

Seleko projekterar, installerar och underhåller ångbefuktare sedan 1960-talet. Vi har erfarenhet av Defensor & Condair ångbefuktare som MK3, MK4, MK5, CP3, RS och EL. Vi kan nu erbjuda moderna och mer kostnadseffektivare ångbefuktare.

Glad Påsk

Helg, kulörta fjädrar, ägg och inlagd sill! Vi från Seleko AB önskar er alla en riktigt Glad Påsk!