Ny teknologi för bagerier
Publicerat: 2017-02-27
Seleko Luftbefuktningsteknologi
Selekos Luftbefuktningsteknologi är baserad på en innovativ så kallad klimatkammare för jäsning och nedkylning, med ett energisparande befuktningssystem för framställning av högkvalitativa bageriprodukter.
Fördelar för bagerier
- Optimal skorpbildning
- Intensivare färg
- Bättre smak och arom
- Förbättrad ljushet
- Bättre krispighet
- Förlängd färskhet
- Längre lagringstid
Energisparande
- Reduktion med 60% av energiförbrukningen jämfört med en ångluftbefuktare (endast 0.07kw/kg vatten).
- Hög ekonomisk jämförbarhet av energiförbrukningen.
- För frallor och limpor, halvfärdigt bakade och färdig bakade produkter.
- Vattendimman som produceras innehåller mikroskopiska droppar från 1 till 2μm.