Ångbefuktare EL

Ångbefuktare från Seleko – pekskärmsnavigering

Adaptiv vattenkontroll – inbyggd kommunikationsverktyg

Ett gränssnitt för anslutning till ett BMS-system som standard

Fjärrövervakning med styrning är möjlig utan problem

 

Pekskärm

Den nyutvecklade pekskärmen med nya funktioner är lätt att navigera i och innehåller all information som användarna kan behöva.

Gallerelektroder med stor yta

Elektroderna säkerställer en tillförlitlig ångproduktion från tappvattnet (dricksvatten) utan extra vattenrening. Den beprövade uppvärmningsprincipen av EL´s ångbefuktare anpassar automatiskt kvaliteten på det tillgängliga vattnet med en optimering av befuktarens vattenförbrukning på ett perfekt sätt.

En touchdisplay för exakt funktionskontroll

Det magiska ordet för modern fastighetsförvaltning och EL-seriens ångbefuktare är integration. Ett BMS-gränssnitt för Mobus och BACnet är en del av standardutrustningen. Condair Touchdisplay tillåter kontroll av alla dataenheter och processer i ett ögonkast.

Innovativt nätverk för integrering

Fastighetsautomation med integrerad BACnet/Modbus är redan inbyggd och möjlighet till uppkoppling mot internet för diagnos finns. Det behövs ingen ytterligare dyr hårdvara. Driftdata kan hämtas i realtid, och även en omfattande datahistorik finns för ev nedladdning. Menyn är logisk och har en enkel struktur, för att säkerställa en enkel och intuitiv hantering redan från början. DUAL-reglering med 2 st styrande givare för börvärde och begränsningssignal. Används vid intern reglering.

Condair EL