Ny teknologi för bagerier

Publicerat: 2017-02-27

Seleko Luftbefuktningsteknologi

Selekos Luftbefuktningsteknologi är baserad på en innovativ så kallad klimatkammare för jäsning och nedkylning, med ett energisparande befuktningssystem för framställning av högkvalitativa bageriprodukter.

Fördelar för bagerier

  • Optimal skorpbildning
  • Intensivare färg
  • Bättre smak och arom
  • Förbättrad ljushet
  • Bättre krispighet
  • Förlängd färskhet
  • Längre lagringstid

Energisparande 

  • Reduktion med 60% av energiförbrukningen jämfört med en ångluftbefuktare (endast 0.07kw/kg vatten).
  • Hög ekonomisk jämförbarhet av energiförbrukningen.
  • För frallor och limpor, halvfärdigt bakade och färdig bakade produkter.
  • Vattendimman som produceras innehåller mikroskopiska droppar från 1 till 2μm.

 

Ny luftbefuktningsteknologi för bagerier – mer

Ditt bröd med optimerad vattendimma – mer